• Nederlands
  • Français
 • De correcte loonadministratie door SODALIS is belangrijk, maar uiteraard is ook een nauwkeurig personeelsbeheer noodzakelijk, want de zogenaamde soft-HR-toepassingen halen heel wat kerncijfers uit uw payrollsysteem.

  Daarnaast dient u zelf ook nog heel wat zaken op te volgen en is het belangrijk om op de hoogte te zijn van het reilen en zeilen van uw personeelsdienst, want uw medewerker is immers één van uw belangrijkste bedrijfsmiddelen. Oprechte betrokkenheid van beide partijen is de sleutel tot succes voor een bedrijf.

  Hiervoor reikt SODALIS een hoogwaardige tool aan, genaamd ANTON. Dit programma is gekoppeld met uw personeelsadministratie.

  ANTON communiceert in twee richtingen en is rechtstreeks verbonden met uw loonberekening. In één oogopslag heeft u een overzicht van alle belangrijke gegevens over uw werknemers. Bovendien beschikt u over de gegevens van uw onkostenbeheer, aanwezigheids- en verzuimbeleid, leeftijdspiramide, bescherming en alle relevante informatie voor de werkrelatie met uw medewerkers.

  Nieuwsgierig naar de toegevoegde waarde die ANTON u kan bieden?

  Neem dan contact op met uw dossierbeheerder en laat u verrassen!

  De tool ANTON werd speciaal ontwikkeld voor KMO’s en helpt bedrijven om dergelijke processen te vereenvoudigen en beter op te volgen. De software is modulair opgebouwd en bestaat uit:

  • Vergoeden en belonen
  • Aan- en afwezigheden
  • Functies en competenties
  • In- en uitstroom

  Standaard laat ANTON toe rapporten te exporteren, bepaalde taken en workflows op maat in te stellen en documenten te beheren.

  Tot slot communiceert ANTON in twee richtingen met SODALIS. Zo worden de personeelsgegevens continu bijgewerkt, maar kunt u ook met één druk op de knop de aanwezigheden doorsturen naar SODALIS voor de maandelijkse loonberekening.