• Nederlands
  • Français
 • Website Sodalis in een nieuw kleedje

  Via deze weg willen wij u meedelen dat de nieuwe website van Sodalis gelanceerd werd.

  Aan de onlinediensten voor de werkgevers, de boekhouders en de werknemers verandert er niks. Wel krijgt u een duidelijker beeld van ons totaalaanbod dat wij als sociaal secretariaat aan onze klanten willen aanbieden.

  Afhankelijk van wie u bent (starter, boekhouder, bedrijfsleider,…) zal u gemakkelijker de juiste inlichtingen terugvinden op deze site. Daarnaast verschijnt de sociaaljuridische actualiteit regelmatig op onze website, samen met de maandelijkse indexaties. Ten slotte zal u ook zelf enkele modeldocumenten (bv. een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde duur) kunnen downloaden via onze website.

  Print Friendly, PDF & Email