ERKEND SOCIAAL SECRETARIAAT

Entreprendre, c’est investir. Investir dans les idées et les talents, mais aussi et surtout dans le capital humain. Une politique prospère en matière de personnel jouera dès lors un rôle capital dans le succès de votre société. En même temps, la gestion des ressources humaines constitue un défi pour de nombreuses entreprises.

Hoe zorgt u voor een feilloze verwerking van uw loons- en personeelsadministratie?
Hoe bouwt u een correct loonbeleid op?
En hoe blijft u zo goed mogelijk op de hoogte van de nieuwste inzichten op het gebied van HR?

Met Sodalis kiest u voor een sterke partner die met u meedenkt.

Als onafhankelijk sociaal secretariaat leveren we HR-oplossingen op maat van uw onderneming. Met onze brede expertise en jarenlange ervaring staan we garant voor de juiste tools en operationele ondersteuning voor een succesvol personeelsbeleid.

Met Sodalis kiest u voor een sterke partner die met u meedenkt.

Als onafhankelijk sociaal secretariaat leveren we HR-oplossingen op maat van uw onderneming. Met onze brede expertise en jarenlange ervaring staan we garant voor de juiste tools en operationele ondersteuning voor een succesvol personeelsbeleid.

Comment Sodalis accompagne-t-il votre entreprise ?
BEHEER PAYROLL

Met uw persoonlijke dossierbeheerder van Sodalis kiest u voor complete ontzorging in uw loons- en personeelsadministratie. Zowel on-site als off-site ondersteuning, tijdelijk of structureel.

HR-SERVICES & TOOLS

Met inzichtelijke HR-tools werken we mee aan een efficiëntie digitalisering van uw personeelsadministratie die future-proof is. Op basis van uw verwachtingen gaan we samen op zoek naar de tool die het best aansluit op uw wensen.

VERLONINGSBELEID

Een sterke onderneming steunt op sterke werknemers. Sodalis biedt benchmarking tools en strategisch advies voor het implementeren van een efficiënt loonbeleid.

SOCIALE CONTROLES

Door middel van audits gebaseerd op de methoden van de sociale inspectie, helpt Sodalis u voor te bereiden op externe sociale inspecties. Komt de sociale inspectie bij u langs, dan staan wij aan uw zij om u te ondersteunen en de controle te begeleiden.

JURIDISCH ADVIES

Het dedicated juridisch team van Sodalis volgt de wetgeving op de voet en geeft een helder antwoord op al uw sociaaljuridische vragen.

OPLEIDINGEN

Met inspirerende opleidingen, relevante bijblijf-sessies en nieuwsbriefitems bent u steeds op de hoogte van de nieuwste inzichten in HR-topics.

Qui est Sodalis ?

Sodalis staat als erkend sociaal secretariaat in voor al uw personeelszaken, van operationele ondersteuning bij uw loons- en personeelsadministratie over digitalisering tot juridisch advies in mensentaal op uw maat. In onze professionele dienstverlening streven we naar totale ontzorging. Met een team van experts rond één centraal contactpersoon kiezen we zo voor een persoonlijke aanpak.

Om de best mogelijke service te bieden, zet Sodalis ook maximaal in op kennis en expertise. Door middel van onze partnerships met dienstverleners uit andere HR-domeinen, met beroepsfederaties en met meerdere sociaal secretariaten, houden we de vinger aan de pols van het Vlaamse ondernemingslandschap en streven we elke dag naar grondige vakkennis. Door onze goede contacten met diverse overheidsdiensten, beschikken wij uit eerste bron over nieuwe interpretaties van wetten.

Onze waarden

HUMAIN

Bénéficiez de conseils personnalisés et d’un accompagnement sur mesure.

QUALITÉ

Faites confiance à notre expérience et à notre savoir-faire.

TRANSPARENCE

Optez pour la transparence, de la budgétisation à la mise en oeuvre.

ENTREPREUNARIAT

Faites appel à un partenaire proactif qui réfléchit avec vous.

TRAVAIL D'ÉQUIPE

Faites-vous encadrer par notre équipe multi-disciplinaire de spécialistes.

Nos bureaux

Bureau Bruges
Wittemolenstraat 45, 8200 Bruges
T. +32 (050) 34 34 18
E. info@sodalisbe.webhosting.be

Bureau Hal
Bergensesteenweg 95 boîte 02.A, 1500 Hal
T. +32 (02) 421 51 90
E. halle@sodalisbe.webhosting.be

Bureau Anvers
Britselei 94 boîte 31, 2000 Anvers
T. +32 (03) 542 40 66
E. antwerpen@sodalisbe.webhosting.be

Bureau Bruxelles
Rue Berthelot 163 bus 2, 1190 Brussel
T. +32 (02) 537 86 48
E. bruxelles@sodalisbe.webhosting.be

Bureau Louvain
Asstraat 5, 3000 Louvain
T. +32 (0) 16 88 55 32
E. leuven@sodalisbe.webhosting.be

Sodalis beter leren kennen?

Wij nemen graag contact met u op.